Neighborhoods, land-use, and robbery rates: a test of routine activity theory

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hayslett-MacCall, Karen L. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2002
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01649cam a22004692 4500
001 1188551949
003 DE-627
005 20161015100023.0
007 tu
008 050712s2002 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3152182  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1188551949 
035 |a (DE-576)118551949 
035 |a (DE-599)BSZ118551949 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Hayslett-MacCall, Karen L.  |0 (DE-627)1259419363  |0 (DE-576)189419369  |4 aut 
109 |a Hayslett-McCall, Karen L.  |a Hayslett-MacCall, Karen L.  |a McCall, Karen L. Hayslett- 
245 1 0 |a Neighborhoods, land-use, and robbery rates  |b a test of routine activity theory  |c Karen L. Hayslett-McCall 
264 1 |c 2002 
300 |a XII, 161 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Pennsylvania State Univ., Diss., 2002 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2456800206 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1188551949 
LOK |0 005 20050712000000 
LOK |0 008 050712||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw