Ediciones de la Caja de Ahorros Provincial de Guipuzcoa

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Spanish
Published: San Sebastian Caja de Ahorros Provincial de Guipuzcoa 19XX-
In:Year: 1982
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 00844cas a22002772 4500
001 1187901695
003 DE-627
005 20051207211539.0
007 tu
008 050607c19uuuuuuxx u| m| 0 |0spa c
035 |a (DE-627)1187901695 
035 |a (DE-576)117901695 
035 |a (DE-599)BSZ117901695 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
190 |j 1982 
245 1 0 |a Ediciones de la Caja de Ahorros Provincial de Guipuzcoa 
264 3 1 |a San Sebastian  |b Caja de Ahorros Provincial de Guipuzcoa  |c 19XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI