Report, Forschung und Information

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Wien Österreichisches Institut für Jugendkunde 19XX-
In:Year: 1984
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01542cas a2200517 4500
001 1187168165
003 DE-627
005 20100529045851.0
007 tu
008 050425c19uuuuuuxx u| m| 0 |0ger c
035 |a (DE-627)1187168165 
035 |a (DE-576)117168165 
035 |a (DE-599)BSZ117168165 
035 |a (OCoLC)314990039 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
190 |j 1984 
245 1 0 |a Report, Forschung und Information 
264 3 1 |a Wien  |b Österreichisches Institut für Jugendkunde  |c 19XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2454275007 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1187168165 
LOK |0 005 20050816000000 
LOK |0 008 050816||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 245427499X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1187168165 
LOK |0 005 20050425000000 
LOK |0 008 050425||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI