Social disorganization revisited: a longitudinal analysis of the effects of urban residential segregation on crime

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beaulieu, Mark S. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01612cam a22004692 4500
001 1186549661
003 DE-627
005 20180725154007.0
007 tu
008 050316s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3125956  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1186549661 
035 |a (DE-576)116549661 
035 |a (DE-599)BSZ116549661 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Beaulieu, Mark S.  |4 aut 
245 1 0 |a Social disorganization revisited  |b a longitudinal analysis of the effects of urban residential segregation on crime  |c Mark S. Beaulieu 
264 1 |c 2004 
300 |a IV, 178 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Albany, State Univ. of New York, Diss., 2004 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Albany, NY  |0 (DE-588)4208941-4  |0 (DE-627)105108359  |0 (DE-576)210188898  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2453092553 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1186549661 
LOK |0 005 20050316000000 
LOK |0 008 050316||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2003 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw