Violence prevention and policy series

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Walnut Greek, Calif. [u.a.] Altamira Press 19XX-
In:Year: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01181nas a22003972 4500
001 1186434082
003 DE-627
005 20050310000000.0
007 tu
008 050310c19uuuuuuxx u| m| 0 |0eng c
035 |a (DE-627)1186434082 
035 |a (DE-576)116434082 
035 |a (DE-599)BSZ116434082 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
190 |j 2004 
245 1 0 |a Violence prevention and policy series 
264 3 1 |a Walnut Greek, Calif. [u.a.]  |b Altamira Press  |c 19XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2452873276 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1186434082 
LOK |0 005 20050310000000 
LOK |0 008 050310||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI