El ciudadano, el delito y el Estado

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Robert, Philippe
Format: Print Book
Language:Spanish
Published: Barcelona Atelier 2003
In: Colección políticas de seguridad (1)
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01480cam a22004692 4500
001 1185889051
003 DE-627
005 20220525130512.0
007 tu
008 050210s2003 xx ||||| 00| ||spa c
020 |a 8495458918  |9 84-95458-91-8 
035 |a (DE-627)1185889051 
035 |a (DE-576)115889051 
035 |a (DE-599)BSZ115889051 
035 |a (OCoLC)55014199 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
100 1 |a Robert, Philippe  |d 1939-  |0 (DE-588)130384348  |0 (DE-627)500677611  |0 (DE-576)298162857  |4 aut 
109 |a Robert, Philippe 1939- 
245 1 3 |a El ciudadano, el delito y el Estado 
264 1 |a Barcelona  |b Atelier  |c 2003 
300 |a 278 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Coleccción políticas de seguridad  |v 1 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
830 0 |a Colección políticas de seguridad  |v 1  |9 1  |w (DE-627)118588730X  |w (DE-576)11588730X 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2451830328 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1185889051 
LOK |0 005 20050627000000 
LOK |0 008 050627||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw