Kriminologiese cahiers

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Dutch
Published: Alphen a.d.R. Samsom 19XX-
In:Year: 1977
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01144cas a22003972 4500
001 1185497412
003 DE-627
005 20051207210914.0
007 tu
008 050120c19uuuuuuxx u| m| 0 |0dut c
035 |a (DE-627)1185497412 
035 |a (DE-576)115497412 
035 |a (DE-599)BSZ115497412 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
190 |j 1977 
245 1 0 |a Kriminologiese cahiers 
264 3 1 |a Alphen a.d.R.  |b Samsom  |c 19XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2451031832 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1185497412 
LOK |0 005 20050120000000 
LOK |0 008 050120||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI