Teen court offenders, their experience, and re-offending: processing the soft of juvenile justice

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Rasmussen, Andrew Edward
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
In:Year: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01631cam a22004692 4500
001 1185170316
003 DE-627
005 20220525124918.0
007 tu
008 041229s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3131012  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1185170316 
035 |a (DE-576)115170316 
035 |a (DE-599)BSZ115170316 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Rasmussen, Andrew Edward  |4 aut 
245 1 0 |a Teen court offenders, their experience, and re-offending  |b processing the soft of juvenile justice  |c by Andrew Edward Rasmussen 
264 1 |c 2004 
300 |a VII, 155 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Urbana-Champaign, IL, Univ. of Illinois, Diss., 2004 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Champaign, Ill.  |0 (DE-588)4009730-4  |0 (DE-627)702969494  |0 (DE-576)208884378  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2450379029 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1185170316 
LOK |0 005 20041229000000 
LOK |0 008 041229||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2003 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw