Studi ricerche politiche sociali

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Lecce Pensa Multimedia 19XX-
In:Year: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01149cas a2200397 4500
001 1184756392
003 DE-627
005 20100527204001.0
007 tu
008 041201c19uuuuuuxx u| m| 0 |0ita c
035 |a (DE-627)1184756392 
035 |a (DE-576)114756392 
035 |a (DE-599)BSZ114756392 
035 |a (OCoLC)314569013 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
190 |j 2003 
245 1 0 |a Studi ricerche politiche sociali 
264 3 1 |a Lecce  |b Pensa Multimedia  |c 19XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2449555358 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1184756392 
LOK |0 005 20041201000000 
LOK |0 008 041201||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI