Evaluating the effects of closed-circuit television on crime in public hous ing: an application of GIS and spatial statistics

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Williamson, Douglas A. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01835cam a2200517 4500
001 1184753172
003 DE-627
005 20130524193512.0
007 tu
008 041201s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a UMI no. 3083616  |q Sonstige Nr. 
035 |a (DE-627)1184753172 
035 |a (DE-576)114753172 
035 |a (DE-599)BSZ114753172 
035 |a (OCoLC)314566856 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Williamson, Douglas A.  |0 (DE-627)1258570467  |0 (DE-576)188570462  |4 aut 
109 |a Williamson, Douglas A.  |a Williamson,Douglas Adam 
245 1 0 |a Evaluating the effects of closed-circuit television on crime in public hous ing  |b an application of GIS and spatial statistics  |c by Douglas A. Williamson 
264 1 |c 2003 
300 |a XVIII, 214 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a City Univ. of New York, Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a New York, NY  |0 (DE-588)4042011-5  |0 (DE-627)106216457  |0 (DE-576)209048166  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2449548556 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1184753172 
LOK |0 005 20041201000000 
LOK |0 008 041201||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Xerok. 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 20 A 866  |9 00 
LOK |0 866   |x Kopie, erschienen im Verl. Proquest, Ann Arbor, 2004 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k3.3.1 
LOK |0 938   |l 01/12/04  |8 6 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw