Guidelines for the improvement of correction officer training in staff-inmate relations

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gendell, Alexis L. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01682cam a22004812 4500
001 1183861400
003 DE-627
005 20161015100003.0
007 tu
008 041011s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3106577  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1183861400 
035 |a (DE-576)113861400 
035 |a (DE-599)BSZ113861400 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Gendell, Alexis L.  |0 (DE-627)1258371103  |0 (DE-576)188371109  |4 aut 
109 |a Gendell, Alexis L.  |a Gendell, Alexis Lorraine 
245 1 0 |a Guidelines for the improvement of correction officer training in staff-inmate relations  |c by Alexis L. Gendell 
264 1 |c 2003 
300 |a III, 140 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Hartford, Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Hartford, Conn.  |0 (DE-588)4226021-8  |0 (DE-627)104974680  |0 (DE-576)210310855  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2447673450 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1183861400 
LOK |0 005 20041011000000 
LOK |0 008 041011||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw