The social context of domestic violence recidivism: the family and criminal justice experiences of African American men

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gaskin-Laniyan, Nicole D. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01729cam a22004812 4500
001 1183107412
003 DE-627
005 20161014182335.0
007 tu
008 040826s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3114623  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1183107412 
035 |a (DE-576)113107412 
035 |a (DE-599)BSZ113107412 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Gaskin-Laniyan, Nicole D.  |0 (DE-627)1258201828  |0 (DE-576)188201823  |4 aut 
109 |a Gaskin-Laniyan, Nicole D.  |a Laniyan, Nicole D. Gaskin- 
245 1 4 |a The social context of domestic violence recidivism  |b the family and criminal justice experiences of African American men  |c by Nicole D. Gaskin-Laniyan 
264 1 |c 2003 
300 |a X, 187 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Howard Univ., Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Washington, DC  |0 (DE-588)4064682-8  |0 (DE-627)106122509  |0 (DE-576)209154780  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2446107257 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1183107412 
LOK |0 005 20040826000000 
LOK |0 008 040826||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw