A discriminant analysis of violent and non violent female juvenile offenders using the socio-ecological theory

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Huddleston, Amy Miller (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01610cam a22004692 4500
001 1182809731
003 DE-627
005 20161014182333.0
007 tu
008 040809s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3108209  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1182809731 
035 |a (DE-576)112809731 
035 |a (DE-599)BSZ112809731 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Huddleston, Amy Miller  |0 (DE-627)1258134861  |0 (DE-576)188134867  |4 aut 
109 |a Huddleston, Amy Miller  |a Miller Huddleston, Amy 
245 1 2 |a A discriminant analysis of violent and non violent female juvenile offenders using the socio-ecological theory  |c Amy Miller Huddleston 
264 1 |c 2003 
300 |a XI, 133 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Akron, Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2445486289 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1182809731 
LOK |0 005 20040809000000 
LOK |0 008 040809||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Diss., 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw