A preliminary analysis of the use of the hare psyhopathy checklist-revised for the assessment of psychopathy in female Mexican jail inmates: reliability and validity

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brockett, Miranda Deann Warner (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2002
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01834cam a22004812 4500
001 1182809170
003 DE-627
005 20161014182333.0
007 tu
008 040809s2002 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3107820  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1182809170 
035 |a (DE-576)112809170 
035 |a (DE-599)BSZ112809170 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Brockett, Miranda Deann Warner  |0 (DE-627)1258134780  |0 (DE-576)188134786  |4 aut 
109 |a Brockett, Miranda Deann Warner  |a Warner Brockett, Miranda Deann 
245 1 2 |a A preliminary analysis of the use of the hare psyhopathy checklist-revised for the assessment of psychopathy in female Mexican jail inmates  |b reliability and validity  |c by Miranda Deann Warner Brockett 
264 1 |c 2002 
300 |a IX, 93 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Fresno, California School of Professional Psychology, Diss., 2002 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Fresno, Calif.  |0 (DE-588)4233921-2  |0 (DE-627)104913606  |0 (DE-576)210376287  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2445485150 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1182809170 
LOK |0 005 20040809000000 
LOK |0 008 040809||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw