"The devil made me do it": managerial & and strategic factors leading to accounting fraud

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Troy, Carmelita Janene (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01495cam a22004572 4500
001 1182399932
003 DE-627
005 20180725124258.0
007 tu
008 040715s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3094546  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1182399932 
035 |a (DE-576)112399932 
035 |a (DE-599)BSZ112399932 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Troy, Carmelita Janene  |4 aut 
245 1 0 |a "The devil made me do it"  |b managerial & and strategic factors leading to accounting fraud  |c by Carmelita Janene Troy 
264 1 |c 2003 
300 |a V, 91 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Maryland, Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2444621786 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1182399932 
LOK |0 005 20040715000000 
LOK |0 008 040715||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw