A comparative analysis of empathy in sexually offending and nonoffending juvenile and adult males

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: D'Orazio, Deirdre Marie (Author)
Format: Print Book
Language:Undetermined language
Published: 2002
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01594cam a22004572 4500
001 1182389139
003 DE-627
005 20180725124204.0
007 tu
008 040714s2002 xx ||||| m 00| ||und c
024 8 |a 3104307  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1182389139 
035 |a (DE-576)112389139 
035 |a (DE-599)BSZ112389139 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
100 1 |a D'Orazio, Deirdre Marie  |4 aut 
245 1 2 |a A comparative analysis of empathy in sexually offending and nonoffending juvenile and adult males  |c by Deirdre Marie D'Orazio 
264 1 |c 2002 
300 |a XI, 205 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Fresno, Alliant Internat. Univ., Diss., 2002 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Fresno, Calif.  |0 (DE-588)4233921-2  |0 (DE-627)104913606  |0 (DE-576)210376287  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2444601319 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1182389139 
LOK |0 005 20040714000000 
LOK |0 008 040714||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw