Punishment from the top down?: federal influence on state-level criminal justice policy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nicholson-Crotty, Sean (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01719cam a22004812 4500
001 1181612810
003 DE-627
005 20161014182327.0
007 tu
008 040527s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3101556  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1181612810 
035 |a (DE-576)111612810 
035 |a (DE-599)BSZ111612810 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Nicholson-Crotty, Sean  |0 (DE-588)1081925817  |0 (DE-627)846854848  |0 (DE-576)454939442  |4 aut 
109 |a Nicholson-Crotty, Sean  |a Crotty, Sean Nicholson- 
245 1 0 |a Punishment from the top down?  |b federal influence on state-level criminal justice policy  |c by Sean Nicholson-Crotty 
264 1 |c 2003 
300 |a VIII, 239 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Texas A & M Univ., Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a College Station, Tex.  |0 (DE-588)4382100-5  |0 (DE-627)186996152  |0 (DE-576)211833851  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2442866544 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1181612810 
LOK |0 005 20040527000000 
LOK |0 008 040527||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2004 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw