Broken codes and broken windows: the epidemiology of serious crime

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Baum, Katrina (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01649cam a22004812 4500
001 1181277361
003 DE-627
005 20161014182325.0
007 tu
008 040506s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3095857  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1181277361 
035 |a (DE-576)111277361 
035 |a (DE-599)BSZ111277361 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Baum, Katrina  |0 (DE-627)1257786822  |0 (DE-576)187786828  |4 aut 
109 |a Baum, Katrina  |a Baum, Katrina Ruth 
245 1 0 |a Broken codes and broken windows  |b the epidemiology of serious crime  |c Katrina Baum 
264 1 |c 2003 
300 |a XII, 108 S.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Pennsylvania, Diss., 2003 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Philadelphia, Pa.  |0 (DE-588)4103331-0  |0 (DE-627)105912204  |0 (DE-576)209387076  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2442155664 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1181277361 
LOK |0 005 20040506000000 
LOK |0 008 040506||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2003 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw