Attachment styles of domestic violence and sexual offenders: an examination of history and current functioning

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brager, Patresa R. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2002
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01605cam a22004692 4500
001 1180148118
003 DE-627
005 20161014182321.0
007 tu
008 040302s2002 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3088017  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1180148118 
035 |a (DE-576)110148118 
035 |a (DE-599)BSZ110148118 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Brager, Patresa R.  |0 (DE-627)1257539698  |0 (DE-576)187539693  |4 aut 
109 |a Brager, Patresa R.  |a Brager, Patresa Rae 
245 1 0 |a Attachment styles of domestic violence and sexual offenders  |b an examination of history and current functioning  |c Patresa R. Brager 
264 1 |c 2002 
300 |a VIII, 157 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Illinois State Univ., Diss., 2002 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2439753211 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1180148118 
LOK |0 005 20040302000000 
LOK |0 008 040302||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2003 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw