Rechtsextremismus in Baden-Württemberg / 2003

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:German
Published: 2003
In: Rechtsextremismus in Baden-Württemberg allgemeine Entwicklung ; Stand: ...
Year: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01286cam a2200421 c4500
001 1179890906
003 DE-627
005 20120424164136.0
007 tu
008 040224s2003 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1179890906 
035 |a (DE-576)109890906 
035 |a (DE-599)BSZ109890906 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
245 1 0 |a Rechtsextremismus in Baden-Württemberg  |n 2003 
264 1 |c 2003 
300 |a 65 S.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 1 8 |a Rechtsextremismus in Baden-Württemberg allgemeine Entwicklung ; Stand: ...  |w (DE-627)373755139  |w (DE-576)108311929  |w (DE-600)2126707-8  |g 2003  |q 2003,2003  |7 nnns 
935 |h SWB  |i vSatz 
951 |a JV 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2437680853 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1179890906 
LOK |0 005 20040224000000 
LOK |0 008 040224||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |z 10.2 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |c C IX 488  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw