Student-athletes perception of abuse behaviors by coaches in NCAA division II tennis programs

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Martin, Vicky-Lynn
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01672cam a22004932 4500
001 1177518902
003 DE-627
005 20211028182855.0
007 tu
008 031015s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3074625  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1177518902 
035 |a (DE-576)107518902 
035 |a (DE-599)BSZ107518902 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Martin, Vicky-Lynn  |0 (DE-627)1257017012  |0 (DE-576)187017018  |4 aut 
109 |a Martin, Vicky-Lynn  |a Martin, Vicky Lynn 
245 1 0 |a Student-athletes perception of abuse behaviors by coaches in NCAA division II tennis programs  |c by Vicky-Lynn Martin 
264 1 |c 2003 
300 |a VII, 160 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Daphne (Ala.), United States Sports Academy, Diss., 2003 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Daphne <Ala.>  |4 uvp 
850 |a eb 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 243256281X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1177518902 
LOK |0 005 20031015000000 
LOK |0 008 031015||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2003 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdoka001.raw