Adult criminal behavior and morality: analysis of moral reasoning in offenders and non-offenders

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Fabian, John Matthew
Format: Print Book
Language:English
Published: 1999
In:Year: 1999
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01621cam a22004692 4500
001 1164237934
003 DE-627
005 20211021182915.0
007 tu
008 010828s1999 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9985186  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1164237934 
035 |a (DE-576)09423793X 
035 |a (DE-599)BSZ09423793X 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Fabian, John Matthew  |4 aut 
245 1 0 |a Adult criminal behavior and morality  |b analysis of moral reasoning in offenders and non-offenders  |c John Matthew Fabian 
264 1 |c 1999 
300 |a VIII, 108 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Chicago, School of Professional Psychology, Diss., 1999 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Chicago, Ill.  |0 (DE-588)4009921-0  |0 (DE-627)106360329  |0 (DE-576)208885285  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2399934946 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1164237934 
LOK |0 005 20010828000000 
LOK |0 008 010828||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2001 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw