Louann Atkins Temple women & culture series: books about women and families, and their changing role in society

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Austin Univ. of Texas Press 20XX-
In:Year: 2001
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01626cas a2200529 4500
001 1163920606
003 DE-627
005 20160912144119.0
007 tu
008 010809c20uuuuuuxx u| m| 0 |0eng c
035 |a (DE-627)1163920606 
035 |a (DE-576)093920601 
035 |a (DE-599)BSZ093920601 
035 |a (OCoLC)313923078 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
084 |a 9,11  |2 ssgn 
190 |j 2001 
245 1 0 |a Louann Atkins Temple women & culture series  |b books about women and families, and their changing role in society 
264 3 1 |a Austin  |b Univ. of Texas Press  |c 20XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2399135318 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1163920606 
LOK |0 005 20011116000000 
LOK |0 008 011116||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2957052687 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1163920606 
LOK |0 005 20170301170740 
LOK |0 008 170301||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI