A study of inmate work ethic and its relationship to participation in a state correctional industry program

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Mann, Timothy Joseph
Format: Print Book
Language:English
Published: 2000
In:Year: 2000
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01612cam a22004692 4500
001 1161224327
003 DE-627
005 20211016124729.0
007 tu
008 010509s2000 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9968819  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1161224327 
035 |a (DE-576)091224322 
035 |a (DE-599)BSZ091224322 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Mann, Timothy Joseph  |4 aut 
245 1 2 |a A study of inmate work ethic and its relationship to participation in a state correctional industry program  |c by Timothy Joseph Mann 
264 1 |c 2000 
300 |a VII, 179 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of South Florida, Diss., 2000 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Tampa, Fla.  |0 (DE-588)4122651-3  |0 (DE-627)105760935  |0 (DE-576)20955312X  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2394983000 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1161224327 
LOK |0 005 20010509000000 
LOK |0 008 010509||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2001 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw