Problemy bor'by s prestupnost'ju y federal'nych okrugach Rossii: sbornik naučnych trudov

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Russian
Published: Moskva VNII MVD RF 2002
In:Year: 2002
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01208cam a22004092 4500
001 1155930738
003 DE-627
005 20211009103243.0
007 tu
008 000707s2002 xx ||||| 00| ||rus c
035 |a (DE-627)1155930738 
035 |a (DE-576)085930733 
035 |a (DE-599)BSZ085930733 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a rus 
245 1 0 |a Problemy bor'by s prestupnost'ju y federal'nych okrugach Rossii  |b sbornik naučnych trudov 
264 1 |a Moskva  |b VNII MVD RF  |c 2002 
300 |a 149 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a In kyrill. Schr., russ 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2380440891 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1155930738 
LOK |0 005 20030902000000 
LOK |0 008 000707||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw