Fachserie / 10 / 3 / 1997

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:German
Published: 1998
In: Fachserie / Statistisches Bundesamt, Wiesbaden
Year: 1998
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01272cam a2200433 c4500
001 1142264297
003 DE-627
005 20071009154835.0
007 tu
008 990114s1998 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1142264297 
035 |a (DE-576)072264292 
035 |a (DE-599)BSZ072264292 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
245 1 0 |a Fachserie / 10 / 3  |n 1997 
264 1 |c 1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 1 8 |a Fachserie / Statistisches Bundesamt, Wiesbaden  |w (DE-627)131143727  |w (DE-576)032854846  |w (DE-600)1127662-9  |g 1997  |q 1998,1997  |7 nnns 
935 |h SWB  |i vSatz 
951 |a JV 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2344451412 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1142264297 
LOK |0 005 20090428112758 
LOK |0 008 990609||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 541   |e 99/75 
LOK |0 852   |z 3 Exemplare 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |c H III 5  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 936ln  |a 5.4.3 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw