Measurement error in the Colorado Springs Domestic Violence Experiment

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Klap, Ruth Sara
Format: Print Book
Language:English
Published: 1997
In:Year: 1997
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01527cam a22004692 4500
001 1136069941
003 DE-627
005 20211017182857.0
007 tu
008 980526s1997 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9803550  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1136069941 
035 |a (DE-576)066069947 
035 |a (DE-599)BSZ066069947 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Klap, Ruth Sara  |4 aut 
245 1 0 |a Measurement error in the Colorado Springs Domestic Violence Experiment  |c by Ruth sara Klap 
264 1 |c 1997 
300 |a VIII, 154 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Los Angeles, Univ. of California, Diss., 1997 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a LosAngeles <Calif.>  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2327643104 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1136069941 
LOK |0 005 19980526000000 
LOK |0 008 980526||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1998 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw