Fachserie / 10 / 2 / 1996

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:German
Published: 1997
In: Fachserie / Statistisches Bundesamt, Wiesbaden
Year: 1997
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01295cam a2200445 c4500
001 113356755X
003 DE-627
005 20090421092125.0
007 tu
008 980119s1997 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)113356755X 
035 |a (DE-576)063567555 
035 |a (DE-599)BSZ063567555 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
245 1 0 |a Fachserie / 10 / 2  |n 1996 
264 1 |c 1997 
300 |a 161 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 1 8 |a Fachserie / Statistisches Bundesamt, Wiesbaden  |w (DE-627)170805913  |w (DE-576)029160820  |w (DE-600)1108726-2  |g 1996  |q 1997,1996  |7 nnns 
935 |h SWB  |i vSatz 
951 |a JV 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2319882235 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 113356755X 
LOK |0 005 20090421092125 
LOK |0 008 980716||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 541   |e 98/67 
LOK |0 852   |z 2 Exemplare 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |c H III 4  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 936ln  |a 6.1.3 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw