Drunk driving and social control policies: econometric analysis of policy effectiveness

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Chung, Hyu-Bong
Format: Print Book
Language:English
Published: 1997
In:Year: 1997
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01631cam a2200481 4500
001 1130789047
003 DE-627
005 20211218101222.0
007 tu
008 970815s1997 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9711780  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1130789047 
035 |a (DE-576)060789042 
035 |a (DE-599)BSZ060789042 
035 |a (OCoLC)312945251 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Chung, Hyu-Bong  |4 aut 
245 1 0 |a Drunk driving and social control policies  |b econometric analysis of policy effectiveness  |c by Hyu-Bong Chung 
264 1 |c 1997 
300 |a XI, 265 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Madison, Univ. of Wisconsin, Diss., 1997 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Madison, Wis.  |0 (DE-588)4114900-2  |0 (DE-627)105818542  |0 (DE-576)209488646  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2310816590 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1130789047 
LOK |0 005 19980811000000 
LOK |0 008 970815||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1997 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 6064  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k4.4.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw