Educational and life experiences as reported by inmates confined to a county jail

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Myers, Matthew J.
Format: Print Book
Language:English
Published: 1996
In:Year: 1996
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01529cam a2200469 4500
001 112969853X
003 DE-627
005 20211217191550.0
007 tu
008 970620s1996 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9706538  |q Order no. 
035 |a (DE-627)112969853X 
035 |a (DE-576)059698535 
035 |a (DE-599)BSZ059698535 
035 |a (OCoLC)312972574 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Myers, Matthew J.  |4 aut 
245 1 0 |a Educational and life experiences as reported by inmates confined to a county jail  |c by Matthew J. Myers 
264 1 |c 1996 
300 |a IX, 141 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Michigan State Univ., Diss., 1996 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2307216456 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 112969853X 
LOK |0 005 19980417000000 
LOK |0 008 970620||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1997 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 5813  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k12.7 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw