Abducted and murdered children: behavioral based analyses of victims, offenders, and remains disposal methodologies

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Cloud, Monique Yvette
Format: Print Book
Language:English
Published: 1996
In:Year: 1996
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01710cam a2200493 4500
001 1127103814
003 DE-627
005 20211217082046.0
007 tu
008 970206s1996 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9629213  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1127103814 
035 |a (DE-576)05710381X 
035 |a (DE-599)BSZ05710381X 
035 |a (OCoLC)312819369 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Cloud, Monique Yvette  |4 aut 
245 1 0 |a Abducted and murdered children  |b behavioral based analyses of victims, offenders, and remains disposal methodologies  |c by Monique Yvette Cloud 
264 1 |c 1996 
300 |a X, 99 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Los Angeles, Univ. of California, Diss., 1996 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Los Angeles, Calif.  |0 (DE-588)4036361-2  |0 (DE-627)106243012  |0 (DE-576)209017953  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2298731926 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1127103814 
LOK |0 005 19971222000000 
LOK |0 008 970206||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Xerok. 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 5339  |9 00 
LOK |0 866   |x Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1996 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k8.9.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw