The interpersonal construals of pedophiles: structural analysis of social behavior observer coding

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strand, Julia G.
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01564cam a2200481 4500
001 1122252633
003 DE-627
005 20180719205006.0
007 tu
008 960530s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9602009  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1122252633 
035 |a (DE-576)052252639 
035 |a (DE-599)BSZ052252639 
035 |a (OCoLC)312305569 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Strand, Julia G.  |4 aut 
245 1 4 |a The interpersonal construals of pedophiles  |b structural analysis of social behavior observer coding  |c by Julia G. Strand 
264 1 |c 1995 
300 |a VII, 119 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Utah, Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2281919145 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1122252633 
LOK |0 005 19971216000000 
LOK |0 008 960530||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Xerok. 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 4347  |9 00 
LOK |0 866   |x Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1996 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k9.5.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw