A study of males enrolled in a court-mandated treatment program for partner abuse

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Greelis, Michael T. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01765cam a2200505 4500
001 1121709095
003 DE-627
005 20131107113321.0
007 tu
008 960426s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9541820  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1121709095 
035 |a (DE-576)051709090 
035 |a (DE-599)BSZ051709090 
035 |a (OCoLC)312547090 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Greelis, Michael T.  |0 (DE-627)1245282344  |0 (DE-576)17528234X  |4 aut 
109 |a Greelis, Michael T.  |a Greelis, Michael Thomas 
245 1 2 |a A study of males enrolled in a court-mandated treatment program for partner abuse  |c by Michael T. Greelis 
264 1 |c 1995 
300 |a VII, 193 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Fairfax, Va., George Mason Univ., Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Fairfax, Va.  |0 (DE-588)4205134-4  |0 (DE-627)703025503  |0 (DE-576)210166835  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2279993058 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1121709095 
LOK |0 005 19971215000000 
LOK |0 008 960529||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Xerok. 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 4285  |9 00 
LOK |0 866   |x Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1996 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k10.10.2 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw