Sex, violence and supervision: a study of the prison as a gendered organization

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Britton, Dana Michelle (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01622cam a2200481 4500
001 1120774152
003 DE-627
005 20180719194324.0
007 tu
008 960306s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9534729  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1120774152 
035 |a (DE-576)050774158 
035 |a (DE-599)BSZ050774158 
035 |a (OCoLC)312617924 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Britton, Dana Michelle  |4 aut 
245 1 0 |a Sex, violence and supervision  |b a study of the prison as a gendered organization  |c Dana Michelle Britton 
264 1 |c 1995 
300 |a IX, 344 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Austin, Univ. of Texas, Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Austin, Tex.  |0 (DE-588)4079879-3  |0 (DE-627)106071637  |0 (DE-576)20921550X  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2276540001 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1120774152 
LOK |0 005 19970730000000 
LOK |0 008 960306||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1996 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 4018  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k12.9 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw