Organizational stress: a tri-level analysis of the factors which affect perceived stress

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Laufersweiler, Deborah Lynn (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01682cam a2200493 4500
001 1120503493
003 DE-627
005 20180719193020.0
007 tu
008 960221s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9535059  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1120503493 
035 |a (DE-576)050503499 
035 |a (DE-599)BSZ050503499 
035 |a (OCoLC)312527198 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Laufersweiler, Deborah Lynn  |4 aut 
245 1 0 |a Organizational stress  |b a tri-level analysis of the factors which affect perceived stress  |c by Deborah Lynn Laufersweiler 
264 1 |c 1995 
300 |a X, 174 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Virginia Commonwealth Univ., Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Richmond, Va.  |0 (DE-588)4117006-4  |0 (DE-627)10580245X  |0 (DE-576)209506318  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2275608141 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1120503493 
LOK |0 005 19971212000000 
LOK |0 008 960306||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Xerok. 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 4021  |9 00 
LOK |0 866   |x Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1996 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k7.3.2.6 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw