Assessing the validity of a multidimensional model of sexual coercion in college men

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hamburger, Merle E. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01908cam a22005052 4500
001 1120217407
003 DE-627
005 20131106164616.0
007 tu
008 960206s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9529111  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1120217407 
035 |a (DE-576)050217402 
035 |a (DE-599)BSZ050217402 
035 |a (OCoLC)312393702 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Hamburger, Merle E.  |0 (DE-627)1244940321  |0 (DE-576)174940327  |4 aut 
109 |a Hamburger, Merle E.  |a Hamburger, Merle Edward 
245 1 0 |a Assessing the validity of a multidimensional model of sexual coercion in college men  |c by Merle E. Hamburger 
264 1 |c 1995 
300 |a X, 262 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Ausg. teilw. mit unterschiedlicher Seitenzahl. Seiten 108 - 155 wurden auf Veranlassung d. Verf. nicht mitkopiert 
502 |a Albany, State Univ. of New York, Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Albany, NY  |0 (DE-588)4208941-4  |0 (DE-627)105108359  |0 (DE-576)210188898  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2274520259 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1120217407 
LOK |0 005 19970704000000 
LOK |0 008 960304||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms, Ann Arbor, 1995. Ex. enthält nur die Seiten X, 1 - 107 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 3956  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k10.10.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw