Ja otvečaju za svóju stranu: [sbornik]

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Russian
Published: Moskva Mol. Gvardija 1984
In:Year: 1984
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: KB 18 A 2021
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01214cam a22004212 4500
001 1118802969
003 DE-627
005 20211009183327.0
007 tu
008 951108s1984 xx ||||| 00| ||rus c
035 |a (DE-627)1118802969 
035 |a (DE-576)048802964 
035 |a (DE-599)BSZ048802964 
035 |a (OCoLC)312264084 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a rus 
245 1 0 |a Ja otvečaju za svóju stranu  |b [sbornik] 
264 1 |a Moskva  |b Mol. Gvardija  |c 1984 
300 |a 237 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Zakon obo mne i mne o zakone 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2269239466 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1118802969 
LOK |0 005 19951108000000 
LOK |0 008 951108||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 18 A 2021  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: KB 18 A 2021