The social context of the penal system of Nigeria

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Otu, Noel N.
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01668cam a2200493 4500
001 1118771338
003 DE-627
005 20131106163911.0
007 tu
008 951107s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9519852  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1118771338 
035 |a (DE-576)048771333 
035 |a (DE-599)BSZ048771333 
035 |a (OCoLC)312249958 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Otu, Noel N.  |0 (DE-627)1244587818  |0 (DE-576)174587813  |4 aut 
109 |a Otu, Noel N.  |a Otu, Noel Nathaniel 
245 1 4 |a The social context of the penal system of Nigeria  |c by Noel N. Otu 
264 1 |c 1995 
300 |a VIII, 218 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Florida State Univ., Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Tallahassee, Fla.  |0 (DE-588)4119502-4  |0 (DE-627)703019147  |0 (DE-576)209527234  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2269123182 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1118771338 
LOK |0 005 19970218000000 
LOK |0 008 951201||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1995 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 3586  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k12.1 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw