Toward a more comprehensive understanding of crime: an integrated model of self-control and rational choice theories

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Deng, Xiaogang
Format: Print Book
Language:English
Published: 1994
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01778cam a2200505 4500
001 1117201678
003 DE-627
005 20131106163300.0
007 tu
008 950814s1994 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 9509103  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1117201678 
035 |a (DE-576)047201673 
035 |a (DE-599)BSZ047201673 
035 |a (OCoLC)312514912 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Deng, Xiaogang  |0 (DE-627)1244222879  |0 (DE-576)174222874  |4 aut 
109 |a Deng Xiaogang  |a Deng, Xiaogang  |a Deng Xiao Gang 
245 1 0 |a Toward a more comprehensive understanding of crime  |b an integrated model of self-control and rational choice theories  |c Xiaogang Deng 
264 1 |c 1994 
300 |a 181 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Buffalo, State Univ. of New York, Diss., 1994 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Buffalo, NY  |0 (DE-588)4080569-4  |0 (DE-627)106065998  |0 (DE-576)209221488  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2263103759 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1117201678 
LOK |0 005 19971210000000 
LOK |0 008 950814||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Xerok. 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 3309  |9 00 
LOK |0 866   |x Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1995 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k1.5 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw