Rechtspleging in beweging

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Justitiële verkenningen
Format: Print Book
Language:Dutch
Published: Gouda WODC 1995
In:Justitiële verkenningen
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: ZA 7573-21,1.1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01400cam a2200469 4500
001 1114528560
003 DE-627
005 20150911124140.0
007 tu
008 950328s1995 xx ||||| 00| ||dut c
035 |a (DE-627)1114528560 
035 |a (DE-576)044528566 
035 |a (DE-599)BSZ044528566 
035 |a (OCoLC)312308523 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
245 1 0 |a Rechtspleging in beweging 
264 1 |a Gouda  |b WODC  |c 1995 
300 |a 145 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Justitie͏̈le verkenningen  |v 21,2 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
830 0 |a Justitiële verkenningen  |v 21,2  |9 21,2  |w (DE-627)166456977  |w (DE-576)014811693  |w (DE-600)195143-9  |x 0167-5850 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2252697482 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1114528560 
LOK |0 005 20150911124140 
LOK |0 008 950328||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 093   |g 34 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 7573-21,1.1995  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 938   |l 34  |8 2 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: ZA 7573-21,1.1995