Social resources, social networks and juvenile delinquency: an examination of the strength of ties

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lee, Wansoo
Format: Print Book
Language:English
Published: 1993
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01617cam a22004692 4500
001 1111808414
003 DE-627
005 20180719124201.0
007 tu
008 941102s1993 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1111808414 
035 |a (DE-576)04180841X 
035 |a (DE-599)BSZ04180841X 
035 |a (OCoLC)312018822 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Lee, Wansoo  |4 aut 
245 1 0 |a Social resources, social networks and juvenile delinquency  |b an examination of the strength of ties  |c by Wansoo Lee 
264 1 |c 1993 
300 |a VIII, 193 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Buffalo, State Univ. of New York, Diss., 1993 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Buffalo, NY  |0 (DE-588)4080569-4  |0 (DE-627)106065998  |0 (DE-576)209221488  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2241831700 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1111808414 
LOK |0 005 19961129000000 
LOK |0 008 941227||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1994 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 2444  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k11.1.2.5 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw