An ethnographic study of male prostitution

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: MacNamara, Robert P. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1993
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01960cam a22005292 4500
001 1110729219
003 DE-627
005 20161018091842.0
007 tu
008 940825s1993 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1110729219 
035 |a (DE-576)040729214 
035 |a (DE-599)BSZ040729214 
035 |a (OCoLC)312029928 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a MacNamara, Robert P.  |0 (DE-627)1242619852  |0 (DE-576)172619858  |4 aut 
109 |a MacNamara, Robert P.  |a McNamara, Robert P. 
245 1 3 |a An ethnographic study of male prostitution  |c by Robert Paul McNamara 
264 1 |c 1993 
300 |a VIII, 223 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a New Haven, CO, Yale Univ., Diss., 1993 
591 |a 5550: TUUB16 ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4078704-7  |0 (DE-627)106076612  |0 (DE-576)209209682  |a USA  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4037363-0  |0 (DE-627)106237942  |0 (DE-576)209023732  |a Mann  |2 gnd 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4047516-5  |0 (DE-627)106194380  |0 (DE-576)209073810  |a Prostitution  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
751 |a New Haven, Conn.  |0 (DE-588)4117854-3  |0 (DE-627)105795984  |0 (DE-576)209513500  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2237268924 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1110729219 
LOK |0 005 19961104000000 
LOK |0 008 941005||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1994 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 2197  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k9.4 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw