The gentle hand of Mexico's family-based corrections: 1965 to 1988

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pearson, Jennifer M. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1993
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01585cam a2200469 4500
001 1109987099
003 DE-627
005 20180719112011.0
007 tu
008 940712s1993 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1109987099 
035 |a (DE-576)039987094 
035 |a (DE-599)BSZ039987094 
035 |a (OCoLC)311718112 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Pearson, Jennifer M.  |4 aut 
245 1 4 |a The gentle hand of Mexico's family-based corrections  |b 1965 to 1988  |c Jennifer Mary Pearson 
264 1 |c 1993 
300 |a VIII, 360 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Berkeley, Univ. of California, Diss., 1993 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Berkeley, Calif.  |0 (DE-588)4005720-3  |0 (DE-627)106380133  |0 (DE-576)208862498  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2234257670 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1109987099 
LOK |0 005 19970715000000 
LOK |0 008 940712||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1994 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 1936  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k12.1 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw