Snow job: the efficacy of source country cocaine policies

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Riley, Kevin Jack (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1993
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01682cam a2200481 4500
001 110844234X
003 DE-627
005 20131104094545.0
007 tu
008 940415s1993 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)110844234X 
035 |a (DE-576)038442345 
035 |a (DE-599)BSZ038442345 
035 |a (OCoLC)311993553 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Riley, Kevin Jack  |0 (DE-627)1241384207  |0 (DE-576)171384202  |4 aut 
109 |a Riley, Kevin J.  |a Riley, Kevin Jack  |a Riley, K. Jack 
245 1 0 |a Snow job  |b the efficacy of source country cocaine policies  |c Kevin Jack Riley 
264 1 |c 1993 
300 |a XV, 174 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Santa Monica, Rand Graduate School, Diss., 1993 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Santa Monica, Calif.  |0 (DE-588)4263087-3  |0 (DE-627)104601590  |0 (DE-576)210611480  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2228080292 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 110844234X 
LOK |0 005 19960329000000 
LOK |0 008 940415||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1994 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 1571  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k9.7.5 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw