The social reality of crime in Iceland: criminal punishment in a land with little crime

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gunnlaugsson, Helgi
Format: Print Book
Language:English
Published: 1992
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01600cam a22004692 4500
001 1108255620
003 DE-627
005 20180719100954.0
007 tu
008 940406s1992 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1108255620 
035 |a (DE-576)038255626 
035 |a (DE-599)BSZ038255626 
035 |a (OCoLC)311924438 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Gunnlaugsson, Helgi  |4 aut 
245 1 4 |a The social reality of crime in Iceland  |b criminal punishment in a land with little crime  |c by Helgi Gunnlaugsson 
264 1 |c 1992 
300 |a VII, 252 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Columbia, Univ. of Missouri, Diss., 1992 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Columbia, Mo.  |0 (DE-588)4085303-2  |0 (DE-627)106060325  |0 (DE-576)209227567  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2227258756 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1108255620 
LOK |0 005 19960119000000 
LOK |0 008 940420||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1994 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 1597  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k5.4.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw