Unemployment and the incarceration of pretrial defendants

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: D'Alessio, Stewart J.
Format: Print Book
Language:English
Published: 1993
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01774cam a22004812 4500
001 1108242375
003 DE-627
005 20200922153849.0
007 tu
008 940405s1993 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1108242375 
035 |a (DE-576)038242370 
035 |a (DE-599)BSZ038242370 
035 |a (OCoLC)311919639 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a D'Alessio, Stewart J.  |0 (DE-588)121811522X  |0 (DE-627)1733567798  |4 aut 
109 |a Alessio, Stewart J. d'  |a D'Alessio, Stewart J.  |a D'Alessio, Stewart  |a D'Allessio, Stewart J.  |a Alessio, Stewart d'  |a D'Alessio, Steart 
245 1 0 |a Unemployment and the incarceration of pretrial defendants  |c by Stewart J. D'Alessio 
264 1 |c 1993 
300 |a VIII, 130 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Tallahassee, The Florida State Univ., Diss., 1993 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Tallahassee, Fla.  |0 (DE-588)4119502-4  |0 (DE-627)703019147  |0 (DE-576)209527234  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2227197099 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1108242375 
LOK |0 005 19960119000000 
LOK |0 008 940415||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1994 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 1588  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k5.4.2 
ORI |a WA-MARC-krimdoka001.raw