Unraveling the attachment-delinquency link

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mawhorr, Tina L. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1992
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01477cam a2200469 4500
001 1105201627
003 DE-627
005 20180718212158.0
007 tu
008 930920s1992 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1105201627 
035 |a (DE-576)035201622 
035 |a (DE-599)BSZ035201622 
035 |a (OCoLC)312006471 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Mawhorr, Tina L.  |4 aut 
245 1 0 |a Unraveling the attachment-delinquency link  |c Tina L. Mawhorr 
264 1 |c 1992 
300 |a IX, 121 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Bowling Green State Univ., Diss., 1992 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
650 0 |a Object attachment 
650 0 |a Crime 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2214676775 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1105201627 
LOK |0 005 20151006103913 
LOK |0 008 930920||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1993 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 914  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw