A friend to the prisoner: Edward Grubb's American tour of 1904 and Quaker social action

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: MacGuire, William J. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1992
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01835cam a2200505 4500
001 1103899198
003 DE-627
005 20150609151326.0
007 tu
008 930624s1992 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1103899198 
035 |a (DE-576)033899193 
035 |a (DE-599)BSZ033899193 
035 |a (OCoLC)311940040 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |a MacGuire, William J.  |0 (DE-627)1236165705  |0 (DE-576)166165700  |4 aut 
109 |a MacGuire, William J.  |a McGuire, William J. 
245 1 2 |a A friend to the prisoner  |b Edward Grubb's American tour of 1904 and Quaker social action  |c by William James McGuire 
264 1 |c 1992 
300 |a III, 352, 3 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Arkansas, Diss., 1992 
591 |a 5580: TUUB09/sepp ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
610 2 7 |0 (DE-588)2022024-8  |0 (DE-627)102083894  |0 (DE-576)19174994X  |a Society of Friends  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4018337-3  |0 (DE-627)106326376  |0 (DE-576)208923888  |a Freikirche  |2 gnd 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mteo 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2209387043 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1103899198 
LOK |0 005 20151007133814 
LOK |0 008 930624||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1993 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 522  |9 00 
LOK |0 935   |a theo  |a sepp  |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw