Evaluation of police crisis intervention in mental disturbance calls

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wright-Carrier, J. T. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1992
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01541cam a2200457 4500
001 1103196804
003 DE-627
005 20100512202806.0
007 tu
008 930506s1992 xx ||||| m 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1103196804 
035 |a (DE-576)03319680X 
035 |a (DE-599)BSZ03319680X 
035 |a (OCoLC)312048552 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Wright-Carrier, J. T.  |0 (DE-627)1240497148  |0 (DE-576)170497143  |4 aut 
109 |a Wright-Carrier, J. T.  |a Carrier, J. T. 
245 1 0 |a Evaluation of police crisis intervention in mental disturbance calls  |c by J. T. Wright-Carrier 
264 1 |c 1992 
300 |a VIII, 85 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Howard Univ., Diss., 1992 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2206515172 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1103196804 
LOK |0 005 20151008102441 
LOK |0 008 930506||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1993 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 19 A 416  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw