Overzicht van onderzoek op justitieel terrein

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Dutch
Published: Gouda WODC 1991
In: Justitiële verkenningen (17,7)
Year: 1991, Volume: 17,7
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: ZA 7573-17,2.1991
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01369cam a2200445 4500
001 1095852957
003 DE-627
005 20210930183523.0
007 tu
008 911008s1991 xx ||||| 00| ||dut c
035 |a (DE-627)1095852957 
035 |a (DE-576)025852957 
035 |a (DE-599)BSZ025852957 
035 |a (OCoLC)65696487 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
084 |a 2,1  |2 ssgn 
245 1 0 |a Overzicht van onderzoek op justitieel terrein 
264 1 |a Gouda  |b WODC  |c 1991 
300 |a 122 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Justitie͏̈le verkenningen  |v 17,7 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
830 0 |a Justitiële verkenningen  |v 17,7  |9 17,7  |w (DE-627)166456977  |w (DE-576)014811693  |w (DE-600)195143-9  |x 0167-5850 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2172903655 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1095852957 
LOK |0 005 20150911124039 
LOK |0 008 911008||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 7573-17,2.1991  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: ZA 7573-17,2.1991